apple mindenkinek.

egy alma mindfelett

egy alma mindfelett

MacBook matricák- Játék az almával

2016. június 09. - Répássy Petya

Mint ahogy ez a 2014-es Apple reklám is kiválóan mutatja a Macbook-ok almái tökéletesek kreativitásunk kiélésére. Akármilyen egyedi stílusunk is legyen biztosan megtaláljuk a megfelelő matricát (decal-t). Csak, hogy egy párat említsünk: van itt állatos (kutya, cica, madár, majom, panda...) ; szuperhősös (batman, supeman,); filmszereplős (Darth Vader, Simphson család, Snoope...); városos (New York, San Fransisco...) és MINDEN egyéb kategória amit el tudsz képzelni.

1. Vásárlás: ezt az alapvető lépést megtehetjük bármilyen fizikai boltban, de az internet végtelen világán keresztül is. Utóbbi régióban a "macbook decal" keresőszóra adott találatok közül választanék. 5$  és 20$ között kapjuk meg őket.

2. Felrakás: erről az szintén kihagyhatatlan lépésről néznék egy "tutorial" videót az interneten. ( ugyan csak a "macbook decal" keresőszóval találhatunk rá a youtube-on. A matricát több lépésben simítjuk fel a laptopra az almához igazodva. Ha netán ezt elrontanád vagy megunnád a matricát bármikor leszedheted.

Ezek a vicces kis ábrák mindennapi társunk hátán mosolyt csalnak a szomorú hétköznapokba. Remélem tetszett, és segíthettem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://infotech.blog.hu/api/trackback/id/tr948795164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása